14 ноември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 243 - Картичка по скеч

Здравейте, творящи фурийки!
Моят ред да ви вдъхновя дойде и реших да бъде с "Картичка по скеч"
Сюжетът, цветовете-ваш свободен избор.Скеча- може да го завъртите също, но все пак да е разбираем...но вие си го знаете това :) Както и че изборът на победител, ще е за впечатлилия ме най-много проект.Лесно и просто, само да сте вдъхновени и с достатъчно свободно време :) , аз ще чакам с нетърпение вашите творения!!!
Бисерка-BearkisКрайният срок за участие е 23,59ч на 24 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през декември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

3 коментара:

handmade-iskrasis каза...

Kak tochno moga da uchastvam?

Картичкофурии каза...

Правите картичка, на която разполагате елементите така, че да спазите скеча. Не е необходимо да бъде сложено всичко, но трябва да се разпознава, че картичката е направена по този скеч.
След това снимате картичката и я качвате онлайн някъде, така че да има публичен достъп. Вземате линк към снимката и го добавяте в програмата най-отдолу в публикацията.
Приятно творене.

handmade-iskrasis каза...

Blagodarq:)