Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 август 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Техника за направата на фон на точки.

Преди дни приключи играта "Подарете ни текст", която дамите от любимият на всички ни блог за идеи Картишок организираха по повод първата годишнина на блога си.
В нея участваха 13 урока и ви препоръчваме да се запознаете с ТЯХ, за да почерпите свежи идеи за своето творчество.

Ние от Картичкофурии решихме да ви предложим като тема от Лятната Картичкофурийска Академия урокът, с който Валари печели Торбичка №1 от наградите на Картишок. Това е урок с много интересна Техника за направата на фон на точки.

Освен интересният и оригинален урок, Валари е подготвила и един дигитален печат със симпатична и елегантна булка, линк към който можете да намерите в урока.

И така Тема 6 на нашата Лятна Картичкофурийска Академия е Техника за направата на фон на точки.

Крайният срок за участие в нашата Лятна Картичкофурийска Академия е 5 септември за всички теми.
Един от вас, включилите се във всичките теми ще спечели наградата на Картичкофурии - ваучер за 15лв от магазин по избор.
Очакваме ви!


0 Comments: