Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 август 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 227 - Обзор

Здравейте, мили картичкофурии! Искам да благодаря на всички , които взеха участие в предизвикателство "Времето" и сътворихте толкова много красота. Сърдечни благодарности и на Катя - Kakichka и Таня - tancheto за прекрасните картички, които направиха за вдъхновение.
Беше ми много трудно да избера победител, защото колкото повече разглеждах творенията ви, толкова повече съжалявах, че трябва да избирам само един... Но все пак нека победител да са "усмихващите" чадърчета на 2. Maria.

Грабнаха ме още от пръв поглед с веселите хартии - усмихнаха ме веднага, а представянето на картичката още повече затвърди увереността ми за взаимност. Удиви ме колко много казва с толкова малко думи и три чадърчета тази семпла и толкова чиста картичка.При мен не вали,но затова пък през последните дни слънцето така пече, че добре би ми дошло някое от чадърчетата ти. :) Браво, Мария!.
Имам малка награда и за 1.Ася Великова.
Мила Ася, искам да ти благодаря за прекрасната картичка с Алиса (която ми е любимка) и за идейната интерпретация на темата. Наистина чудесна хрумка! Още веднъж благодаря на всички участвали! Пожелавам ви слънчево лято, по-малко дъжд и повече усмивки! Ирена Стефанова

Благодарим на Ирена Стефанова за вдъхновяващото предизвикателство.

Благодарим на всички, които се включиха.

Честито на победителките!

2. Maria ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 227 18-28 юли 2014г.
Ще чакаме да ни разкажеш за направата на дъждовната си картичка.

1 Comment:

Ася Великова said...

Много благодаря за милите думи, които ме накараха да се усмихна! Радвам се, че имаме обща любима книга, която крие хиляди хрумки!