24 юли 2014 г.

Жури за декупажното предизвикателство

Здравейте мили декупажисти!

За своите декупажни предизвикателства Картичкофурии набира желаещи да станат ЖУРИ.
Търсим хора, които ценят красотата на декупажа, занимават се с декупаж и биха отделили от времето си, за да ни помогнат да направим по-добре своят избор на победител и трио. Участието ви в журито ще продължи минимум 6 месеца, през които вие няма да можете да участвате в нашите предизвикателства. Очакваме от журито веднъж месечно да прави своя избор от включилите се в предизвикателството участници. Молим като кандидати за жури да се включват само хора, които се занимават с декупаж от повече от 6м.
Очакваме вашите кандидатури на имеил cardsaddicted@gmail.com или като ЛС във Фейсбук - https://www.facebook.com/desislava.zhejnova 
Срокът за участие е 15 август.

Искаме да ви напомним, че нашето Шесто декупажно предизвикателство продължава и през месец август.
Темата на предизвикателството е  „Морски полъх в моят дом”. Може да развихрите въображението си и да създадете едно прекрасно кътче от вашия дом в което да релаксирате през горещите летни дни. Направете декупаж с морски мотиви на предмет  един или няколко, които добре да съчетаете и композирате във вашият дом.  Условията на предизвикателството е използването на структурни или релефни пасти, декупаж с морски мотиви и всичко останало е във вашето въображение
Спонсор на предизвикателството са нашите приятели от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.
А това е чудесната награда, която ще получи победителят:
Кутия за ключове, акрилна боя мат цвят пунш от новата серия на Pentart, декупажно лепило 50мл. Също нов продукт на Pentart течна перла цвят тлъстига и оризова хартия за декупаж –Гирлянди от рози.

Няма коментари: