Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 юли 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 228 - Детска картичка с обемни елементи

Привет от морето!
Мили картичкофурии, днес избрахме за вас една тема, която е вдъхновила повечето от вас да започнат да правят картички.
Може би някои вече дори не си спомнят този първи път, когато започнаха на шега. А други все още са в самото начало на картичкоправенето. Темата е лесна и забавна, тя ни умилява и ни кара да се усмихваме.
Детска картичка с обемни елементи - това е нашата задачка за вас.
А сега да уточним - под обемни елементи имаме предвид релефни изпъкнали нещица, които да залепите на картичката. Не е задължително това да са 3Д картинки, които се наслагват една върху друга ( както е в нашия случай). Може да използвате копчета, висулки, шнурчета и разни други джунджурийки.

Наградата е на готварска тематика и ще ви послужи чудесно за направа на рецептурник или тематични картички.
Приятно творене на всички.
Екипът на Greta`s Art.

Благодарим на екипа на Greta`s Art за детското предизвикателство.

Тъй като предизвикателството стартира по-късно то крайният срок за участие ще е до 23,59ч на 11 август, понеделник.

А следващото картичкофурийско предизвикателство очаквайте на 8 август.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


0 Comments: