Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 юли 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 4 - Техника „кири-е” - изрязване върху хартия със скалпел

С голямо закъснение, за което се извинявам, искам да ви представя Тема 4, от нашата Лятна Картичкофурийска Академия.
Тя е базирана на днешният урок, в който Маги Димитрова ни запознава с една много интересна и оригинална техника -  Техника  „кири-е” - изрязване върху хартия със скалпел.

Вижте нейният разказ за това какво ще ви е необходимо и как да прилагате техниката ТУК.


За да се включите в тази тема на Лятната академия е достатъчно на своята картичка да имате поне един ръчно изрязан елемент, за изрязването на който не сте използвали машина или ножица, а само скалпел.
Посочете в описанието на проекта си кой е този елемент и дори направете снимка по време на работа (последното е само по желание).

Искам да напомня, че крайният срок за участие в нашата Лятна Картичкофурийска Академия е 5 септември за всички теми.
Един от вас, включилите се във всичките теми ще спечели наградата на Картичкофурии - ваучер за 15лв от магазин по избор.
Очакваме ви!

1 Comment:

Princess Aquamarine said...

Здравейте! :)
Ще Ви бъда много благодарна, ако Маги Димитрова се свърже с мен (rinaaster@gmail.com), за да уточним дефиницията за техниката на кири-е. При прилагането на което и да било японско изкуство, правилата са наистина важни, както и описанието, и дали вариации на темата са допустими.
Поздрави!

Рина Пападопулу-Узунова