1 юли 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия 2014

Здравейте мили картичкофурии!
Това лято искаме да ви поканим да се включите в нашата Лятна Картичкофурийска Академия!


За всички нас е интересно да научим нещо, а защо не и да си припомним нещо, което сме искали да направим, но не сме имали време за това. Решихме да ви предизвикаме да се забавляваме и да пробваме различни интересни техники и да приложим на практика някой урок.

За да се включите в нашата академия е необходимо:
1. Да ни посещавате всеки понеделник от днес до края на август, когато ще пускаме публикация с урок или техника. /Знам, че днес не е понеделник, просто реших да поставя началото на 1 юли./
2. По зададеният урок или техника да изработите картичка, таг, книгоразделител, АТС, албум или каквото вие решите. Когато урокът е за конкретен предмет ще трябва да изработите него.
3. Да се включите със своя проект в линкито към съответната публикация.
4. Да сложите линк и да напишете, че участвате в Лятна Картичкофурийска Академия. Можете да сложите и нашаият банер в страничното поле на блога си или да споделите линка от страницата ни във Фейсбук.
4. Да се забавлявате и си прекарвате чудесно.

Ще може да се участва във всеки проект до края на Академията, така че дори и да пропуснете някоя от седмичните теми да можете да наваксате. Последната тема ще пуснем на 28 август и ще имате време до 5 септември да приключите участието си по проектите.

От участвалите във всичките 9 теми ние от Картичкофурии ще дадем награда - ваучер за 15 лв от един от магазините, с които си партнираме.

В този пост ще се пускат линкове към всяко задание при публикуването му.
ТЕМА 1 - Метални цветя

ТЕМА 2 - Изонит

ТЕМА 3 - ХИТРОУМНИ ТЕХНИКИ

ТЕМА 4 - Техника „кири-е” - изрязване върху хартия със скалпел

ТЕМА 5 - Намачкани хартиени цветенца

ТЕМА 6 - Техника за направата на фон на точки

ТЕМА 7 - Да си направим мак

ТЕМА 8 - Кубчета - картичка

ТЕМА 9 - Интересен акцент за картичка от метална капачка

Няма коментари: