Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

4 август 2014 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Техника за направата на фон на точки.

Преди дни приключи играта "Подарете ни текст", която дамите от любимият на всички ни блог за идеи Картишок организираха по повод първата годишнина на блога си.
В нея участваха 13 урока и ви препоръчваме да се запознаете с ТЯХ, за да почерпите свежи идеи за своето творчество.

Ние от Картичкофурии решихме да ви предложим като тема от Лятната Картичкофурийска Академия урокът, с който Валари печели Торбичка №1 от наградите на Картишок. Това е урок с много интересна Техника за направата на фон на точки.

Освен интересният и оригинален урок, Валари е подготвила и един дигитален печат със симпатична и елегантна булка, линк към който можете да намерите в урока.

И така Тема 6 на нашата Лятна Картичкофурийска Академия е Техника за направата на фон на точки.

Крайният срок за участие в нашата Лятна Картичкофурийска Академия е 5 септември за всички теми.
Един от вас, включилите се във всичките теми ще спечели наградата на Картичкофурии - ваучер за 15лв от магазин по избор.
Очакваме ви!


0 Comments: