14 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 206 - "... За всичко останало ви е необходима само любов."

Здравейте скъпи картичкотворящи!
Днес за пръв път имам честта да задавам свое предизвикателство при Картичкофуриите и понеже все пак е 14 февруари, няма как да се дистанцирам напълно от тази дата на влюбените . Темата ще е пак любовта но погледната под един по-различен ъгъл.
Има една мисъл на Чарли Чаплин, която ме накара доста да се размисля за любовта- по принцип. Тя е следната: "От сила се нуждаете ако искате да нараните някого. За всичко останало ви е необходима само любов." Та именно на това " всичко останало "бих искала да ви обърна внимание. Всеки човек е срещал любовта, бил е влюбен, щастлив, разлюбвал е, страдал е... Но освен към партньора, гаджето, има и друг вид любов. Тя е не по-малко силна, нужна, изпълваща ни. Та кой не обича детето си, родителите, приятелите, родното си място, кучето или котето ...Този вид обич ни е не по-малко необходима от другата, тя е неразделна част от нас, ние я носим в себе си завинаги. Именно на нея бих искала да посветите своите творения , а ако искате и да ми разкажете по нещо за тях.
За вдъхновение съм ви приготвила картичка, нетипична валентинка с едно голямо сърце и мотото на темата, която ще бъде част от наградата за победителя:
А освен това искам да ви покажа и лексикона / тефтера за похвали , без оплаквания, който направих специално за моята дъщеря. Тя го раздава на приятелките си , за да и напишат или нарисуват в него по нещо за спомен."
Има и още една картичка, която ще ви покажа. Тя е направена за една от моите най-първи и най-добри приятелки, която живее вече 10 години в Щатите. Картичката е с нашия роден град-Сливен. Мястото на нашето детство, общи спомени и ежегодни срещи ,винаги когато тя успее да се върне за малко в България.
Надявам се добре да съм ви обяснила темата . Ще чакам с огромно нетърпение да видя вашите творения.
Останалата част от наградата за победителя, остава изненада.
Едно голямо сърце за всички вас от мен:
Marie

Благодарим на Marie за това, че ни припомня колко е важна любовта .

Тя стана Картичкофурия на седмицата 193 в предизвикателството КФП 193 - "Когато ангелите ни целуват, около нас мирише на канела."наКатя. За своя канелен таг, с който спечели предизвикателството разказва в ТАЗИ публикация.

Днес е дебютът на избраните от нас Картичкофеи, талантливите дами, които избрахме да ви вдъхновяват със своите картички. Вижте прекрасните творби на:


14 февруари обичайно е свързван с любовта към половинката, но това за мен е празник на любовта като цяло - към партньора, към децата, към приятелките, че даже и към шоколада. Моята картичка разказва за част от нещата, които обичам - а именно - добрите приятелки, сладките приказки с тях на чашка кафе или вкусен ухаен горещ шоколад... ето това наричам аз любов!




31 начина да кажеш „Обичам те” на любимия...поднесени по един уникален начин. Един комплект от картичка и украсено бурканче пълно с лбюбовни думи и поднесено от една млада жена на нейният любим.




Любовта към децата е нещо, което заема основно място в сърцето на една майка.Ето един албум, украсен с любов, за да се събират в него прекрасните моменти от детството на двете дъщерички на Таня.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





1 коментар:

Man Dela каза...
Този коментар бе премахнат от автора.