17 октомври 2013 г.

Картичка победител 185

Здравейте отново,

Трябва да представя с няколко думи картичката с есенен шейкър елемент, а хич не се сещам за нещо интересно около създаването и.
Предизвикателството беше обявено, а аз нямах намерение да се включвам, защото нямах идея. Денят беше мнооого вертовит и студен и листата се вихреха пред прозореца, носени от вятъра – вече имах идея!
Преди месеци си купих шаблона за изрязване. Харесах му формата на листата и ствола на дървото (все неща с потенциал) и картичката стана на един дъх - рядко ми се случва. След няколко дни зарадвахме с нея една приятелка за рождения и ден.
Честно казано изобщо не очаквах Тони да избере моята картичка, участвах на олимпийския принцип заради участието. В това предизвикателство имаше много интересни идеи и картички и затова още повече се зарадвах като разбрах, че печеля... пък и наградата е страхотна и най, ама най-хубавото е, че си я получих лично! Тони е прекрасна и срещата ни беше толкова хубава и емоционална! А аз за да не съм с празни ръце направих две АТС-та с есенни шейкърчета, едното от които доста прилича на картичката победител.
Ще ви очаквам на 15 ноември в моето пето предизвикателство в Картичкофурии.
Чао!
Te4eto

15 коментара:

honey_bunny каза...

Абсолютен фаворит беше, какво не си очаквала?! :Р Страхотна картичка и АТС-та! <3

Toni каза...

А аз съм горд собственик на едното АТС (е, все още и на двете, но скоро ще го предам на новата собственичка:-) ). Тече, и аз благодаря за прекрасната среща. А догодина викам поне по един тиквеник да изядем:-)

Te4eto каза...

honey_bunny, не очаквах - честна дума! И много ти благодаря!
Тони, догодина повече ще се постарая като домакин :-)

Анонимен каза...

И сигурно е съвпадение, че Течето е избрала Тони за победител, а сега Тони избира Течето?

http://cardsaddicted.blogspot.com/2013/06/173.html

http://cardsaddicted.blogspot.com/2013/06/173_25.html

"Благодарим на Тони-Точица за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 173 в предизвикателството КФП 173 - „Професионална картичка” на Тони-Точица . За своята картичка тя разказва в "Картичка победител 173".

Te4eto каза...

Лелее, какъв злостен коментар! Ама защо не застана под него с името си, ами като анонимен?
Моето обяснение е доста простичко - явно имаме сходен вкус с Тони... и това определено е място за забавление, а не за някакви сметки. Може би искаш да се въведе правило според което този който е избрал задаващия да няма право на участие в неговото предизвикателство, или само да не може да го печели?

Елена каза...

Тече, не обръщай внимание на анонимките, няма смисъл да спориш с ..никого. Поздравления за страхотната картичка и за страхотните АТС-та.

skylife каза...

Хаха, ама има хора без работа - яко! Едно време имаше такива коментари и в едно несъществуващо вече предизвикателтво за едно друго момиче - че много често печелело награди...

Абе хора - наградата ли е най- важното или участието? Тия хора си вадят от джоба и ще си изберат който им харесва, щом такова е условието. Ами значи - да ми беше дала Течето на мен наградата, защото сме приятелки, нищо че не съм участвала - нали е "шуробаджанащина"?!

Който иска да печели - да прави хубави картички и да участва. И пак - може да ти е най- прекрасната картичка, обаче този който задава темата си има собствено мнение и вкус и в неговите очи твоята може да е най- грозната...казвам го от собствен опит и в двете позиции.

Няма нужда от злобни коментари...пък и ако погледнем от гледната точка на "лаком" човек - то голям кеф да даваш пари за награди, като те изберат, защото пак такива са условията - то това си е жива набутка.

Айде със здраве...Теч - не им се връзвай! А на момичетата от Картичкофурии - браво за добрата работа и времето, което отделяте за поддържането на блога.

Цун!

Анонимен каза...

Тук изобщо не става въпрос за материалната награда! Интересно ми е къде е забавлението и смисъла да има различни участници като така или иначе задаващия си има пристрастия и се завъртат едни и същи хора. Коментара не е злостен а мнение което всеки има право да изкаже. Вие се чувствате засегнати, а поставете се на мястото на другите които също са се постарали и в един момент си казват " ами има ли смисъл да участвам, като пак победитилите са ясни" Пак казвам материалната награда изобщо не е важна, аз съм сигурна, че всяка от вас се радва повече на това, че труда и е оценен отколкото на едно блокче или печат. Бъдете морални, не мислете, че всеки гледа материалното то е средство, важно е да бъдем добри хора да се уважаваме, ценим и подкрепяме. Относно анонимноста не всеки има блог, профил и каквото и да е, ако е решил да е анонимен това е негово право.

Te4eto каза...

Разбира се, че имаш право както да изкажеш мнение така и да решиш дали да си напишеш името (защото ако нямаш блог то поне име имаш, нали). Аз обаче не мога да приема коментара ти за добронамерен, при положение че си избрала анонимността! И ако ще пледираш за уважение моят въпрос е защо ти не можеш да уважиш моя труд?

Анонимен каза...

Ами смятам,че би било честно такова условие. Така все пак и други биха имали шанс. Чисто морално не мислишли, че съм права? Ти как би се почуствала ако аз избера г-жа Х, и след това тя избере мен. Не пренебрегвам труд ти, но отстрани е малко гадничко защото всеки се е постарал а избора е пристрастен. Айде със здраве и приемайте от време на време критика. Тя ни кара да се стараем повече и да не се самозабравяме;)

Анонимен каза...

Уважавам го и то много, по нагоре отговорих. Всеки положил мисловна и трудова дейност заслужава уважение. Дори и да напиша име то пак може да не е истинско. Не искм да се карам с никого просто приемете, че това ми се наби на очи и изказах мнението си. Естествено е победителя да е един, и този който задава да избере, негово право е, но изниква въпроса до колко избора е безпристрастен и има ли смисъл да влагаш време и средства за нещо което така или иначе няма да получи внимание. Картичката ти е много идейна и ако все пак не беше станало така, изборът и нямаше да доведе до тази дискусия

Te4eto каза...

Малко поразсея впечатлението ми, че смяташ картичката ми за недостойна, за което благодаря! Явно си раздразнена и според мен се чувстваш ощетена... но не смятам да правя догадки за мотивите ти да започнеш тази дискусия. Аз също съм човек, който смята че в спора се ражда истината и че критиката може да е за добро, затова и продължавам да отговарям... НО правилата са ясни: Когато един човек задава предизвикателство тук в КФ той има право да реши дали ще избира победителя спрямо своите пристрастия или изборът ще е на случаен принцип. Никой не е казал, че няма пристрастия, но на първия ти въпрос отговора е -да, случайно е!

Анонимен каза...

Ок, приключваме въпроса без лоши чувства :) До скоро :)

Картичкофурии каза...

За първи път в Картичкофурии ни се случва да се окажем в такава неприятна и грозна ситуация.
Мила Анонимна, анонимността в блога е разрешена да, но не е толерирана по никакъв начин. Обикновено води до различни изводи не особено положителни към личността оставаща анонимна. Сигурни сме, че вие правите чудесни картички и сте очаквали да бъдете избрана. Изборът на някой друг ви е подразнил. Затова и вие сте решили да потърсите интрига там където няма такава. Изборът в Картичкофурии прави този, който задава предизвикателството. И той избира не участник, а КАРТИЧКА. Победители в нашите предизвикатлества стават не толкова участниците, а създадените от тях картички. В Картичкофурии няма никакъв грандиозен таен заговор, повярвайте ни.Има различни, разнообразни теми, вкусове, критерии и прочие.Моля ви недейте да търсите конфронтации,скандали и каквото там дефакто търсите.Няма да го намерите тук.Тук всички се познаваме или се опознаваме. За наша радост успяхме и втори път да се видим на живо.Това местенце почти 4 години е уютно и приятно на толкова много картичкоправещи. Честно казано, ако не бяха вашите коментари и проведеното от вас разследване нямаше даже и да знаем, че видите ли преди няколко месеца Те4еto е избрала Тони, а този път Тони е избрала Te4eto. Точно правото на свободен избор на тема и победител прави Картичкофурии това, което е. Блог, който дава на всеки шанс да бъде и от двете страни на предизвикателството.
Продължавайте да участвате в нашите предизвикателства и ви пожелаваме по-голям късмет следващият път.
Нека нашият коментар остане последен и да приключи тази толкова неприятна дискусия.
Десислава и Мариана

Анонимен каза...

Няма да оставя въпроса за приключен при положение, че ме убидихе. Дори не съм участвала в това предизвикателство. Целта не е скандал. Уважавам всеки труд и избор, а това, че съм анонимна е защото съм сигурна, че ако кажа коя съм със сигурност ще събера негативи които няма да дадат обективна оценка когато имам участие. Извинете ме, че имам мнение което не се харесва но аз имам право да го изкажа и не смятам, че една негативна оценка разваля и пренебрегва имижда на когото и да е. Харесвам блога с радост го следя и когато имам възможност участвам.