Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 151 - Обзор

Казвам Здравейте, и БЛАГОДАРЯ на всички Ви, които уважихте и показахте картичките си в отправеното от мен предизвикателство „Моят прозорец”. Благодаря за отделеното време и внимание на :

- Тони , District2 , Петя , Ирина , Танчето , Диди , Kakichka , Милена и Вили.

Забавих се с обявяването и публикуването на победителя, тъй като всички картички ми харесаха много и ми беше трудно да се спра на една , която да е най- хубавата. Затова се спрях на 3 картички .

Първата е за Тони , тъй като тя първа публикува картичката си , и приложи обяснение към нея, как я е направила.


Втората е за Милена също с прекрасната си картичка , и обяснение към нея.

А третата отива при картичка за рождения ден на Тони , а именно картичката с кадифените перденца на Kakichka.

Отново БЛАГОДАРЯ на всички Ви за участието в моето предизвикателство.

Благодарим на Венелина за хубавото предизвикателство.

Честито на победителките!

Тони ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 151 11-21 януари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 19 април 2013г.


Януари е месецът на Картичкофурии. На 25 януари блогът става на 3 години. По този повод ние ви каним да се включите в нашият Рожден ден.
Ще има и още изненади за всички вас, нашите приятели.

4 Comments:

Toni said...

Много приятна изненада! Благодаря ти, Вени, за радостта, която ми достави! Всички проекти бяха страхотни! Имам слабост към прозорците, както не веднъж съм казвала, творих с любов и от сърце! Благодаря!

Kakichka said...

Много благодаря за наградката, Вени :)

Irina Kirqkova said...

Честито на момичетата,те бяха и моите фаворити!

Em said...

О, много благодаря, Вени! Прекрасно ме зарадва! Честито и на останалите, наистина прекрасни картички сте сътворили, дами!