29 ноември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 142 - Обзор

Привет на всички фейчки и картичкофурии:) За мен беше голяма чест да ви предизвикам от картичкофурийската трибуна .Благодаря ви че се включихте с толкова различни,оригинални и прекрасни проекти, коетоо...за мен се оказа в последствие Голям проблем!:) Сега съм натоварена с тежката задача да избера един победител! ...Ами...момичета ,страшно много ме затруднихте и ... няма как да е само един ,между толкова интересни и страхотни картички!:)
Като пълноправно жури от един човек :)...присъждам най-тържествено обявената награда на:
.....Анелия Некезова ,за невероятния майстор и свежите,идейни гайчици -към филма "Баш майсторът" :) ,както и за цялостното й творчество,разбира се :)

Специално искам да наградя Калисто за невероятната Алиса ,която видях и на живо,понеже е направена специално за мен! Благодаря ти Кали -прекрасна е и напълно заслужава награда!:)

Искам да наградя Тони за цялостно творчество, и особено за невероятната й картичка по "Малкият принц"-страшно ме развълнува -изключително оригинална и перфектно изпълнена идея с много талант и творческа мисъл,както й за страхотната й картичка към филма "Love.net"-невероятна картичка:) Тони ,благодаря ти ,че се включи с толкова невероятни идеи:)

Искам да наградя и Кakichka за цялостно творчество -понеже и двете й картички бяха страхотни ,но тази по книгата "Скъпа, няма не мога!"-направо ми обра точките !:) Страшно оригинална и красива картичка с голям заряд:)
За мен всички тези картички са на 1-во място!

И ....наградите не свършват до тук :),понеже много искам да зарадвам и всички останали с нещо малко ,но от сърце-на тях ,ще изпратя по един дигитален печат ,рисуван от мен:) Надявам се да ви хареса и скоро да видя на вашите картички:)
Това е от мен:)
Поздрави и нестихващо вдъхновение;)

Благодарим на Вили за страхотното предизвикателство!

Честито на всички победители! Наистина страхотни картички.
Анелия Некезова като основен победител в предизвикателството ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 142 9-19 ноември 2012г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 8 февруари 2013г.

Молим всички победители да напишат адресите си на мейла на блога, за да получат наградите си.

Очакваме ви да се включите в Картичкофурийска Коледа 2012г. Как да направите това можете да прочетете ТУК.

6 коментара:

Anelia каза...

Е, стрхотна новина. Много благодаря за признанието, направо се разтреперих.За първи път съм картичкофурия на седмицата и наистина много се радвам. Още веднъж благодаря.

Toni каза...

Вили, благодаря за високата оценка! За мен беше удоволствие да творя, вдъхновена от теб! Много щедро от твоя страна! А картичките наистина бяха много интересни и те разбирам защо си се затруднила!

Kati каза...

Много награди, много нещо :). Благодаря ти Вили за наградата и за интересното предизвикателство, ти определено внасяш колорит и разнообразие в нашия малък свят.

Didi Georgieva каза...

Честито момичета-заслужени награди!
Вили е страхотна!Много съжалявам че не можах да се включа в предизвикателството и (поради здравословни проблеми)но обещавам да се реванширам в следващите такива.

Villi каза...

Момичета-страхотни сте -благодаря ви за хубавите думи :) Радвам се ако съм успяла поне малко да ви зарадвам :)Наградите са повече от заслужени:)

KalySto каза...

Ох, и аз с малко закъснели благодарности за оценката на моята картичка! Вили,благодаря,че ме постави в тази приятна компания от креативни дами ;)