15 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 119 - Обзор

    Първо много, много благодаря на всички, които приеха моето предизвикателство и се включиха. Не очаквах да има много участници, но да си призная няколко дни след началото започнах да си мисля, че наистина съм ви затруднила. Е, за щастие ме опровергахте и ... за мой ужас около половината участници ми бяха фаворити! В крайна сметка много трудно, но взех решение (и се надявам неизбраните да ми простят)...
Победителят е Ellie 

Сега ще си помислите, че е заради куилинга, но не е само заради него. Съгласете се, че тази картичка носи в себе си много повече – идея, усет, старание, внимание към детайла... и не на последно място тя е предложила като бонус още една картичка. Освен това ме вдъхнови да изпробвам лавандулката !
Честито!


Благодарим на  Te4eto за оригиналното предизвикателство и  Обзора.

Честито Ellie 

Ти си Картичкофурия на седмицата 119, можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 119 1-11 юни 2012г.

Очакваме на мейла пощенският ти адрес  и кратък текст, в който да ни разкажеш за своята картичка-победител.

С нетърпение ще очакваме и с какво ще ни вдъхновиш на 6 юли.

2 коментара:

Ellie каза...

Тече, много, много, много благодаря за високата оценка! Наистина беше неочаквано за мен, защото в предизвикателството участваха страхотни картички, изпипани и оригинални. За мен беше удоволствие да се включа :)

Тони каза...

Честито,Ellie!Напълно съм съгласна с избора на Течето,много е нежна и красива картичката ти!Поздравления и за останалите участнички!