17 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 104 " Пеперуди "

В митологиите и вярванията на различни народи по света пеперудата е символ на любовта, щастието и благополучието. В Азия боготворят пеперудите, защото се счита, че ако пеперуда долети у дома ти, тя ще донесе щастие, тъй като символизира всичко най-хубаво в живота.
В България също има поверие за пеперудите и то гласи, че ако подържите пеперуда в ръка, а после я пуснете да полети на свобода – към небето, ще се изпълни най-съкровеното ви желание.
Пеперудите също така са символ на креативността, романтиката, радостта и духовността.

Ние от "Работилница фантазия" обожаваме пеперудите и те са наша запазена марка. За това и искаме да Ви предизвикаме да ни покажете Вашите любими пеперуди.
Развихрете Вашето въображение.
Единственото условие е във Вашата картичка да има пеперуда, една или повече.Може да е печат, елемент, релеф, дизайнерска хартия. Важното е настроението ни да е пърхащо-пеперудено...

Това е нашето вдъхновение за Вас:




Победителят ще получи ваучер на стойност 15,00лв от "Работилница Фантазия"

Краят на предизвикателството е 27 февруари, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас. Желаещите да зададат предизвикателство в блога молим да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Имате време до 23,59ч на 1 март да се включите в размяната.

3 коментара:

Igelkotten Milli каза...

Здравейте! Отдавна следя сайта и не само него, но за пръв път си позволявам да публикувам картичка. Моята "пеперудена" картичка, е тунелна. Аз също много обичам пеперудите като елемент!
Пожелавам здраве и много въображение на всички жени :)

Igelkotten Milli каза...

Да, Good4You съм аз, Милена Борисова - Иршад, забравих да подпиша коментара с името си.

Aunt Mary's Handicrafts каза...

Здравейте,

казвам се Хриси, но пиша от името на майка ми Мариана Тахчиева (тук е Aunt Mary's Handicrafts), която не е на "ти" с компютрите.

Тя следи сайта и се занимава с изработката на картички и пана за стена като всеки път от нищо нещо прави. Сега обаче аз намерих време да кача картичка от нейно име.

Бих искала да споделя, че разгледах всички качени картички и всички са много много хубави. Поздравявам участниците за сръчността им.

Желая на всички успех!

Хриси (от името на майка ми Мариана Тахчиева (aka Aunt Mary's Handicrafts)