Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

29 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 103 Обзор

Здравейте дами!
Победител в 103тото предизвикателство е Диляна - с участие номер 16. Сладкото малко котенце от картичката ни грабна още в първия миг.  Диляна, моля да ни пишеш на info@gretasart.com
 
Благодарим на всички участници. Искрено ценим труда на всички, които вдъхновени от нашата тема създадоха невероятни картички.
Пожелаваме ви страхотни мартенски празници и добро настроение!
Екипът на Greta's Art
Благодарим на екипа на  Greta's Art за чудесното предизвикателство. 
Благодарим и на всички вас, които се включихте в него. 

Диляна освен, че печелиш наградата на Greta's Art, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 103 10-20 февруари 2012г.


В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

3. MELANI 
 

12. Маги 


14. Красимира Иванова

  


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Картичкофурии
Само добавете към него КФП № 103 10-20 февруари 2012г.

Заповядайте и в нашата инициатива 8-ми март по Картичкофурийски. Все още имате време да се включите. Крайният срок е  23,59ч на 1 март.

И да пропуснете да ни посетите утре. Ще има първомартенска изненада.

3 Comments:

isi said...

Честито на Диляна ,Маги и Краси ,както и на мен! Благодаря ви момичета за положителната оценка и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА , здрави и червени ,румени засмени!!

Диляна said...

Благодаря много за наградата. За първи път печеля картичкофурийско предизвикателство и това признание значи много за мен! :-) Честито и на другите дами! :-)

*щурчо* said...

Момичета, много благодаря за тази чест да съм част от картичкофурийското трио сред толкова красиви проекти! Честито и на Дилянка, Маги и Иси - прекрасни картички сте направили, момичета! Честита Баба Марта на всички!Бели и червени, румени, засмени и пълни с творческа енергия и нови идеи!