10 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 103 Червено & Бяло (Свети Валентин & Баба Марта)

Привет фурии,
Вероятно вече сте в творческа стихия имайки предвид многото задаващи се празници. Естествено както вече сами се досещате предизвикателството,което сме Ви подготвили тази седмица е на Свети Валентинска тема с мартенски мотиви. Нека проектите Ви обединяват двата празника.

Червено & Бяло (Свети Валентин & Баба Марта)

Основните цветове трябва да са бяло и червено. Задължителен мотив е сърцето, а пресуканите шнурчета по картичката са само препоръчителни.
Екипът на Greta’s Art ви подготви следното вдъхновение:

Наградата е ваучер за пазаруване от Хоби център Greta’s Art на стойност 15лв.


Ако освен картички обичате да майсторите и мартенички ви каним да участвате в нашия мартенски конкурс http://gretasart.com/blog/

Благодаря на Грета и Greta’s Art за много актуалното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 20 февруари, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Няма коментари: