3 февруари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 102 "Репродукция"

Здравейте от мен Мария. Може би ме познавате от Блог за ръчно направени неща.
Темата на днешното предизвикателство е „Репродукция”. Безспорно всяка от нас, която се занимава с изработване на картички и следи творчеството на другите, има свои любими автори и любими техни произведения. Идеята на темата е да се опитаме да направим картичка, която сме видели в нечий блог или сайт и тя ни е впечатлила дотолкова, че да поискаме да я пресъздадем. Знам, че границата между това да пресъздадеш и откраднеш една идея е много тънка, затова единственото условие на това предизвикателство е да посочим източника на идеята, която ще използваме.

Ето и моите варианти на темата:

Le-Сватбено!
Оригинал


Моята картичка

Toni-To measure the love...

Оригинал

Моята картичка


А ето и наградата, която някой избран на случаен принцип ще получи:


Благодаря на Мария за изключително интересното предизвикателство. тази седмица.

Краят на предизвикателството е 12 февруари, понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

2 коментара:

Lionelsa каза...

Страхотна тема:-)Ще се огледам за нещо, което искам да копирам :-)

Картичкофурии каза...

Поради някаква причина блогер не позовлява на Old Sport да остави коментар тук.Нейните две картички участие 20 и 21 са нейната репродукция на една картичка - http://grimsbycrafts.blogspot.com/2011/09/tilted-easel-card-class.html