31 декември 2011 г.

Честита Нова година!

Честита Нова година!
Мили картичкофурии пожелаваме ви много здраве, късмет и успехи! Нека новата 2012г ви донесе много вдъхновение и нови идеи!


Искаме да благодарим от сърце на всички приятели на Картичкофурии, на тези, които взеха участие в предизвикателствата и специално на хората, които ви предизвикваха, вдъхновяваха и награждаваха през цялата година.
Надяваме се през Новата година да успеем заедно да се забавляваме още по-добре и да постигнем много нови успехи.
Ще се радваме да се включвате още по-активно в инициативите на Картичкофурии, да участвате в нашите предизвикателства и да бъдете не само участници, но и вдъхновители. Все още набираме инициатори за предизвикателствата през 2012г. Побързайте, местата са ограничени.

Месец януари е от особено значение за Картичкофурии като блог. Каним ви на 6 януари, за да разберете какво означава това и какви изненади ви очакват.

4 коментара:

Plamnito каза...

Честита нова година и от мен! Много здраве и много нови творчески идеи ви желая през новата година!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА МОМИЧЕТА!
Пожелавам от сърце нестихващ ентусиазъм, много смели творчески идеи, достатъчно свободно време и здраве, за да успеете да ги реализирате. Благодаря ви за прекрасните предизвикателства и чудесната атмосфера, която създавате с инициативи като Картичкофуриска Коледа!
Бъдете щастливи и нека 2012 година е по-успешна от изминалата!

liva каза...

Честита Нова Година! Здраве, щастие, късмет, творческо вдъхновение и сбъднати мечти!

Katya Kovacheva каза...

Честита Нова Година и на вас момичета! Най-искрени пожелания за здраве, дни изпълнени с добро настроение и вдъхновение, щастливи моменти и цветни усмивки!
Благодаря ви, за красотата и усмивките, които внасяте в еднообразното ежедневие, за креативните предизвикателства и за умението да ги поднасяте по най-блестящия начин! Радвам се, че ви открих и успях да се включа в предизвикателствата!
Надявам се 2012 да бъде по-успешна и по-креативна за всички ни!