5 октомври - Световен ден на картичкоправенето

5 октомври - Световен ден на картичкоправенето
Размяна на картички
Картичкофурии ви канят да се включите в Четиринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 -6 октомври 2019г. в хотел"Лесопарка", гр. Лясковец.

ЧЕТИРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2019г.

хотел"Лесопарка"

гр. Лясковец

Повече информация можете да намерите в ТАЗИ публикация. Очаквайте скоро и Програмата на срещата.

31 декември 2011 г.

Честита Нова година!

Честита Нова година!
Мили картичкофурии пожелаваме ви много здраве, късмет и успехи! Нека новата 2012г ви донесе много вдъхновение и нови идеи!


Искаме да благодарим от сърце на всички приятели на Картичкофурии, на тези, които взеха участие в предизвикателствата и специално на хората, които ви предизвикваха, вдъхновяваха и награждаваха през цялата година.
Надяваме се през Новата година да успеем заедно да се забавляваме още по-добре и да постигнем много нови успехи.
Ще се радваме да се включвате още по-активно в инициативите на Картичкофурии, да участвате в нашите предизвикателства и да бъдете не само участници, но и вдъхновители. Все още набираме инициатори за предизвикателствата през 2012г. Побързайте, местата са ограничени.

Месец януари е от особено значение за Картичкофурии като блог. Каним ви на 6 януари, за да разберете какво означава това и какви изненади ви очакват.

4 коментара:

Plamnito каза...

Честита нова година и от мен! Много здраве и много нови творчески идеи ви желая през новата година!

*щурчо* каза...

ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА МОМИЧЕТА!
Пожелавам от сърце нестихващ ентусиазъм, много смели творчески идеи, достатъчно свободно време и здраве, за да успеете да ги реализирате. Благодаря ви за прекрасните предизвикателства и чудесната атмосфера, която създавате с инициативи като Картичкофуриска Коледа!
Бъдете щастливи и нека 2012 година е по-успешна от изминалата!

liva каза...

Честита Нова Година! Здраве, щастие, късмет, творческо вдъхновение и сбъднати мечти!

Katya Kovacheva каза...

Честита Нова Година и на вас момичета! Най-искрени пожелания за здраве, дни изпълнени с добро настроение и вдъхновение, щастливи моменти и цветни усмивки!
Благодаря ви, за красотата и усмивките, които внасяте в еднообразното ежедневие, за креативните предизвикателства и за умението да ги поднасяте по най-блестящия начин! Радвам се, че ви открих и успях да се включа в предизвикателствата!
Надявам се 2012 да бъде по-успешна и по-креативна за всички ни!