Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на своя осми рожден ден с играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!
Побързайте да се включите. Първият победител ще бъде обявен на 25 януари.
Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.
Повече информация ТУК

11 октомври 2011 г.

Състезание по куилинг с „July art работилничка”

Здравейте Картичкофурии!
Аз съм Юлия -July art и искам да споделя с Вас с огромна радост и гордост

„July art работилничка”

Създадохме школата „July art работилничка”, защото вие нашите приятели го пожелахте. И така вече от месец имаме нашата и вашата работилничка, където с най-голямо удоволствие да ви научим на това, което можем и да ви дадем възможност вие да ни научите на това, което можете.
Тази публикация е във връзка с първото от много състезания на живо, които ще организираме при нас, ето за какво става дума:

На 15.10 /събота/ ще има състезание по куилинг в „July art работилничка”.

Регламента е следния - даваме ви пакет ленти /2мм/ и 2 часа, за да изработите най-красивото творение с тях. Награди разбира се ще има и те ще се връчат на победителите избрани от екипа на работилничката: Юлия, Искра, Светлето, Дими, Мая, Ками.

Състезанието ще е с начало 16 часа /закъснелите ще разполагат с по-малко време/ краят ще е точно в 18 часа. Оценяване и награждаване веднага след това. Наградите ще са повече от една /както винаги ;))) /

Разбира се не искаме да пренебрегваме и приятелите си от цялата страна, за тях регламента е следния на 15.10 /събота/ от 16 до 18 часа можете да качите линкове на творенията си на стената на „July art работилничка” /качените по-рано или по-късно няма да могат да участват в състезанието/ Молим да прикачвате линкове само на нови творения! За участниците на страничката също ще има награди естествено ;)

С пожелание за много вдъхновение и приятно творене:
екипа на „July art работилничка”

1 коментар:

*щурчо* каза...

Чудесна идея,...-жалко,че по това време съм ангажирана и ще го пропусна..