Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 7 - Как да си направим салфетка или рамка с ъглов пънч

Как да намерим ново приложение на ъгловите пънчове ни учи Картичкофеята Адриана Салева . Тя подготви за нас урочето за Тема 7 от Лятна Карти...

14 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 87 - "Картичка с 3Д елемент/и"

Здравейте Картичкофурии!
Аз съм Мая от "Работилница Фантазия" и имам удоволствието да ви предизвикам тази седмица за пръви път.
Темата, която съм избрала за Вас е "Картичка с 3Д елемент/и".
Харесвам много ефектът, който правят тези елементи в картичките и предполагам много от вас също.
Развихрете фантазията си и ни покажете картички с 3Д елементи, които може да бъдат както готови, така и направени от вас самите.
Ето нашето вдъхновение за Вас:Авторът на картичката-победител избрана от нашият екип ще получи ваучер на стойност 15лв. за покупки от "Работилница Фантазия".

Благодаря на Мая от "Работилница Фантазия" за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 17 октомври, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.1 Comment:

Александрина Костова said...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=293548840655433&set=a.167800086563643.39433.100000009596362&type=1&theater