19 май 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 65 Обзор

Приключи и нашето 65 предизвикателство "Любов, магическа реалност". Благодаря на Кахала за зададеното предизвикателство и за чудесната съвместна работа. Ето какво е написала тя:

Благодаря на всички, които се включиха в това предизвикателство, видях много чудесни картички!
Много интересни бяха проекта на Laguna, както и чантичката на Викомто, които мъничко се разминават с условието за картички. Все пак - поздравления за красотите, които сте сътворили, момичета!
От всички картички обаче, все пак трябва да се спра на една и си признавам, че ми беше малко трудно. Победителят в това предизвикателство е Miss Emerald.

Miss Emerald, честито ти печелиш наградата на Кахала и ставаш Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 65 6-16 май 2011г.
За да получиш наградата си, те моля да напишеш адреса си на имейла на блога.

Картичкофурийското трио по реда на участие е:
Цвети
Sunshine
Green Eyed Girl"

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 64 29 април - 9 май 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Можете да се включите и в нашето 66-то предизвикателство Картичка за дипломиране, заданено от Greta’s Art. Крайният срок за него е 23,59ч на 23 май, понеделник.

1 коментар:

Miss Emerald каза...

Благодаря! Изненадата, че съм станала картичкофурия на седмицата е много голяма и няма да крия, че е и много приятна. И то на толкова специална за мен дата като днешната! Още веднъж благодаря и честито и на останалите момичета!