Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

14 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 60 Обзор


Здравейте!
Още веднъж благодаря на всички, които взеха участие в предизвикателството зададено от мен. Както постъпих и предишния път ще избера печелившия наградата на случаен принцип. A ето го и него:


Честито на Morgiana

И преди да ви пожелая лек ден, бих искала да благодаря на Деси за своевременната реакция  спрямо участничката позволила си да участва с картички сътворени от друг! По случая се изкоментира достатъчно, така че едва ли има какво по-различно да добавя! Надявам се единствено, че случката няма да се повтори!

Благодаря на Нети за интересното предизвикателство.

Morgiana, честито! За да получиш наградата на Нети те моля да напишеш адресът си на имейла на блога cardsaddicted@gmail.com. Освен това ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 60 4 - 14 април 2011г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:

Lili 


Green-Eyed Girl


Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио" като добавите към него КФП 59 25 март - 4 април 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 61 Кръг в квадрат и пеперуда на Greta’s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 18 април.

Очаквайте новата рубрика на Картичкофурии в събота 16 април.

0 Comments: