13 април 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 59 Обзор

Мили приятели,

много се радваме, че прекрасното предизвикателство на Гери така ви вдъхнови и накара да създадете такива красоти. Прекрасно е да видиш как идеите на хората се претворяват на лист хартия и стават толкова красиви. Правите ни много щастливи!

И тъй-като позакъсняхме, бързам да обявим нашия победител в предизвикателството ни за Pop-up картичка. И това е Marta! Просто уникална картичка! Толкова добре замислена и направена! Честито! Моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com, за да се разберем как да ти дадем наградката.

Пожелаваме ви весело и приповдигнато пролетно настроение!

Рали

Благодаря на Рали и на Двете Елши за чудесното предизвикателство и за обзора.
Искам да кажа на всички столичани и гости на столицата, че Двете Елши освен виртуалния вече имат и реален магазан. Можете да ги намерите на адрес:
ул. Юри Венелин 27 (между ул.Любен Каравелов и бул.Евлоги Георгиев). На мен лично ми е доста далеко, иначе с удоволствие бих се разходила до там, за да видя всички красиви неща, които те продават на едно място.

Marta, освен че печелиш наградата на Двете Елши ти ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 59 25 март - 4 април 2011г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:
Addii


stamena


КаРи


Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио" като добавите към него КФП 59 25 март - 4 април 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 61 Кръг в квадрат и пеперуда на Greta’s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 18 април.

Заповядайте и утре, за да видите още една нова рубрика на Картичкофурии. Не пропускайте да научите нещо интересно.

Няма коментари: