18 март 2011 г.

За бъдещето на Картичкофурии

Мили картичкофурии във всеки един пост, който пиша в блога добавям този текст:
Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство..
Не знам защо, но имам чувството, че никой не го чете.
Както вероятно знаете в Картичкофурии всеки от вас може да зададе предизвикателство, с което да предизвика остналите с интересна тема или идея.
Това е мястото да благодаря на приятелите ни от Двете Елши и Greta`s Art, за това че две от седмиците на месеца те дават своите чудесни предизвикателства и привлекателни награди.
Остават две или три седмици през месеца, в които вие нашите участниците, можете да се включите.
За съжаление обаче на практика това не се получава. Желаещите да задават предизвикателства са единици и накрая става така, че ми се налага да се моля на момичетата от темата в бг-мамма, които бяха основната група при създаването на Картичкофурии да се включат. Те за щастие никога не са ми отказвали. За това и някой от тях вече са задавали по два пъти.
В рамките на последните месеци в предизвикателствата са участвали почти 200 човека. Много от тях са писали положителни отзиви за интересните предизвикателства, някой от тях са печелили и награди. Когато стане въпрос за задаване на предизвикателства обаче се оказва, че няма желаещи.
Както знаете на практика аз водя този блог на доброволни начала вече над година и влагам в него времето и труда си, за да може да се развива нашето любимо хоби. Ако вие не се включвате и не искате повече да се организират така нещата, то тогава просто ще трябва да се промени цялата идея на блога. Ще се наложи промяна на цялостната концепция на задаване на предизвикателствата.
Пиша всичко това, защото ще е много жалко да се погуби хубавата идея от която започна всичко.

10 коментара:

Damayanti каза...

Привет,
Почувствах се като, че ли съм поводът за този пост и се извинявам за което.
Съвсем нова съм в тази област, и нямах нужното време което трябваше да отделя за да изчета всичко по темата, кой, какво, защо и как...
Извинявам се още един път!
Занапред ще знам!
Поздрави и хубав ден!

kenli каза...

Не знам какво точно се е получило, но това не трябва да се допуска!
Картичкофурии е нашия патрон, така да се каже - вдъхновител и учител, така че, ще направим всичко възможно да продължава да съществува!
Поздрави!

Dellany каза...

Имам предложение - който печели първа награда да задава темата на следващото предизвикателство. Може да се даде възможност да участват и класиралите се на второ и трето място, самостоятелно или в екип.
Хубава вечер желая на всички!!!

Nevena каза...

Здравейте, идеята на Dellany е чудесна, и аз си мислех същото, дори след като спечелих посленото предизивкателство веднага писах, че искам да съм инициатор на предизвикателство в Малките картичкофурии и сега очаквам отговор...И Малките и Големите картичкофурии са страхотна инициатива и прекрасните предизвикателства трябва да продължат да съществуват!!!
Поздрави!

Kaxala каза...

Аз много отдавна искам да задам предизвикателство, но не знам от къде останах с впечатлението, че има страшно много хора, които са в списък на изчакване, и това малко ме обезкуражи.

Lionelsa каза...

Харесва ми предложението на Dellany. Нека победителят от едно предизвикателство да поема щафетата. Ако седмицата след него е заета вече, то ще задава предизвикателството и наградата за първата свободна седмица.

Друго мое предложение е да не се застъпват предизвикателства, а да има ново на всеки две седмици.

Реално не сме толкова много участниците и може скоро да се окаже, че и този вариант няма да е приложим. Аз самата дори не съм редовен участник.

Petia каза...

Здравейте :)
И на мен ми харесва предложението на Dellany, но ще трябва да има някакви допълнителни условия, както е написала Lionesla.
Не сме толкова малко. Реално седмиците в годината са 52, от тях 24 се поемат от Елшите и Грета. Остават 28 седмици, а ние сме доста над тази цифра така че би трябвало да се справим ;) Пада се на всяка да задава по едно предизвикателство на около 2 години(много грубо сметнато :))
Мисля, че има списък с чакащи, но това не трябва да ни стряска. Важно е да се планира предварително, за да има време задаващия да се подготви. А и да е спокойна Деси и да не й се налага в последния момента да моли някой да поема щафетата :)

Анонимен каза...

Не знам защо и аз бях останала с впечатлението, че има много желаещи да задават предизвикателства. И дори не съм си и помисляла, че новобранци в занаята като мен, ще имат такава възможност. Ще се радвам да приема такова предизвикателство :-)

Petya каза...

Здравейте! Аз участвам едва за трети път, но толкова много ми харесва, че се надявам да не порускам. На мен също ми хареса идеята на Dellany. Предложението на Petia - всеки да задава предизвикателство - също не е лошо. Аз все още съм лаик - не съм професионалист в правенето на картички. Много се надявам сайта да си се запази такъв, какъво си е. Готова съм с каквото мога да се отзова. Поздрави на всички и успешен ден!

Юлия Андреева каза...

Деси, знаеш, че съм заета,но и знаеш, че винаги съм насреща! Наградата не е проблем, трудното е да се измисли тема, която да не повтаря предишните, но съм свикнала да реагирам на момента - когато имаш нужда само пиши! Не бива да позволяваме хубавото ни местенце да изчезне! С обич: Юлия