15 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 56 - Обзор

Приключи и 56-тото Картичкофурийско предизвикателство Жените са цветя и в него имаме рекорден брой участвали картички. Благодаря на всички за участието. Време е да се определи победителят и той е:


Nevena това си ти. Честито!


Освен, че печелиш наградата на Chiges ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш специалният банер като добавиш КФП 56 4 -14 март 2011г.

Признавам си, че всеки път ми е много трудно да направя избор на картичките, които да участват в триото, но никога не ми е било толкова трудно като днес. Явно това предизвикателство ви е харесало много и затова сте направили толкова много и толкова красиви картички. Доста се замислих дали поне този път да не променя регламента и да избера повече от три картички, но все пак реших, че след като сме казали трио, то нека да си е трио. Резултата от моят труден избор е следния:
В Картичкофурийското Трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:
Petya


Creative


goldie


Честито момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио" като добавите към него КФП№ 56 4-14 март 2011г.

Картичкофурии


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 57 "Картичка с копче" на Greta’s Art.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 21 март.

1 коментар:

Nevena каза...

Много съм изненадана и много, много щастлива, че спечелих :))))))))