30 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 38 - Обзор

Въпреки че беше 2 седмици дойде краят и на 38-то Картичкофурийско предизвикателство - "Love letters" или "Script / newspaper"
Това е обзорът на предизвикателството, който написа Нана:

Благодаря на всички които взеха участие в моята тема.
Имаше показани много идейни картички, за съжаление наградата е само една и тя отива при Chiges.


Прекрасно изпълнение, Теди! Гледах картичката ти в продължение на половин час след първото отваряне и после още неколко пъти. Страхотна комбинация на черно, червено и кафяво. Зелените копченца дават перфектен завършен вид, а преплетените букви са просто са идеалният акцент.

Това е от мен и до нови срещи!
Поздрави Нана

Теди, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №38 15-30 октомври 2010г.

А тук можете да разгледате картичките на почти всички участници. Оказа се, че картичката на Тони и на Петя Казакова не могат да бъдат копирани и не са включени в слайда.


Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Топло! на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 8 ноември.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


За всички, които искат да зададат предизвикателство в блога добавих нова страница. Как се задава предизвикателство е нещо като инструкция за всички, които още не са задавали предизвикателство в Картичкофурии.

4 коментара:

Creative каза...

Поздравления за Теди! Картичката е невероятно изпълнена и прекрасна!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Теди, поздравления и от мен - заслужена награда! И аз като Нана гледах дълго, дълго, четох и препрочитах описанията по правенето на тази картичка ....
Перфектна е!

Te4eto каза...

Нана, страхотен избор!
Теди,поздравления - картичката ти наистина е супер!

Chiges каза...

Сърдечни благодарности, Нана :). Изключително много ме зарадва.
Много благодаря и на всички останали, одобрението ви винаги много ме е радвало :).