12 септември 2010 г.

Удължаване срока на Предизвикателство-33

Поради възникването на страшно много въпроси около начина на дарение в това предизвикателство в този момент ще променим някои условия за улеснение на всички картичкофурии.Оказа се , че много картичкофурии не са участвали поради първоначално поставените условия.
Предизивикателството се удължава до 18 септември, събота!
Участничките, които искат да обслужват сами дарените си картички във Фейсбук трябва да станат администратори на страницата на Елиета Попова, както го направи Иренка в течение на предизвикателството.
Другите, които нямат тази възможност - нямат фейсбук профил или просто нямат време, ще получат АДРЕС, на който да изпратят картичките!Молбата на Елиета Попова към тях е само да напишат някакви ориентировъчни цени на картичките.
Освен това Елиета Попова иска да направи символичен подарък-спомен на всеки участник, за да може да ги изпрати, моля да изпратите адресът си на мейла на Картичкофурии.От наша страна ние ще ви върнем в отговор адресът на Елиета Попова, на който да изпратите картичките от това предизвикателство.
Качвайте линковете на своите снимки ТУК

1 коментар:

Te4eto каза...

Благодаря! Сега вече непременно ще се включа. Притесняваше ме факта, че за да участвам ми трябва фейсбук профил. Сега притеснението ми е само в това, че трябва да определя цена на картичките си , но това няма да ме спре от участие.