Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

1 август 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 6

Време е за новият дебют в блога Картичкофурии!

Краят на месец юли отбелязваме с дебюта на:

ne11 участва за първи път в Предизвикателство 25 "Картичка без цветя и пеперуди" на Нана. Нейният блог е "Ако си нямаш усмивка, ще ти дам една от моите "
Елена Петкова , която участва за първи път в Предизвикателство 25 "Картичка без цветя и пеперуди" на Нана. Това е нейният албум във Фейсбук " Цветно ХОБИ 2 :)))"
Мони участва за първи път в Предизвикателство 26 " Спомен от..." на Миленка. Също така тя спечели Картичкофурийско Предизвикателство 27 " Картичките и изкуствата " на Нети.
Нейният блог е " Картички Dove ".
Nadet:o) взе участие за първи път в Предизвикателство 26 " " Спомен от..." на Миленка. Освен, че дебютира в него, тя стана и победител!
Това е нейният блог - fragola
Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 15-31 юли 2010 към него.

Картичкофурии

0 Comments: