11 април 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 11 Обзор

Приключи и Картичкофурийско предизвикателство № 11 Празнична картичка!. Това беше моето предизвикателство, затова искрено благодаря на всички, които се включиха. Много се радвам, че участвахте. В Предизвикателството участваха 28 участника със 72 картички.
Искам да ви покажа моята картичка, която щеше да бъде вдъхновяващата картичка на предизвикателството, но интернета ме подведе. Не и е много мястото в този пост, но не можах да се стърпя.

А сега победителят

Това е vst_80, която е Картичкофурия на седмицата. Моля я да напише адреса си на имейла на блога, за да и изпратя наградата. А също така може да използва банера Картичкофурия на седмицата като добави към него КФП №11 2-9 април.
Това е картичката победител:

Много красива и оригинална.
Искам да ви покажа малка част от прекрасната Великденска украса на Мими, която тя беше добавила като линк

Това е моята любима. Останалите можете да видите тук
А това е слайда с всички участвали картички без тези на tanya. Много съжалявам, но когато почнах да правя слайда се оказа, че сайта на който е качила снимките си не работи в момента.
Обещавам да добавя снимки и на нейните картички в този пост веднага, когато успея да ги сваля. Картичките и са зачетени при тегленето на жребия.


Много се радвам, че има толкова много нови участници.
Добре дошли при нас.

Искам само да помоля нещо всички участници. Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на заданието. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Заповядайте и в новото ни предизвикателство Картичкофурийско предизвикателство № 12 ИСТИНСКА РЪЧНА ИЗРАБОТКА!. Вижте прекрасните вдъхновяващи картички на Ле и нейните условия. Крайният му срок е 12,30 събота 17 април.

1 коментар:

Chiges каза...

Все повече се радвам на картичките ни- чудесни неща правим и все по- добри ставаме :).
Поздравления за vst_80, наистина много оригинална картичка :).