9 април 2010 г.

КФП № 12 - Истинска ръчна изработка!

Здравейте и от мен Ле
Дойде и моят ред да ви предизвикам!

Всички вие правите страхотни неща, доставяте радост на тези, които ги получават, на тези, които ги виждат,на вас самите, и всичко, заради това,че влагате себе си в творбите си.
Заради това, че създавате Красота. И както се досещате, за да бъде още по-специално всичко, моето предизвикателство е ИСТИНСКА РЪЧНА ИЗРАБОТКА!
Предложете ни проект, в който всички елементи и декорации са ръчно изработени от вас.
Избори и възможности много, сами изберете какво да използвате и как.
Рисувайте, шийте, апликирайте, куилинговайте, изплетете, нарежете, нанижете ...каквото ви сърцето подскаже.
Напълно свободни сте да използвате всичко около вас, стига да го вземете и да го превърнете в нещо ново и ваше.
Създайте авторски проект.
Условието е само едно - не декорирайте с готови елементи, готови картинки, печати. Създайте ги сами.
Създайте ги дори и от готови такива, ако решите използвайте панделки, конци, шарени хартии, всичко стига да ви са ви послужили за материал, с който да създадете вашата уникална декорация!
Използвайте само творческите си ръце на Създател!
Очаквам с трепет вашите творби, нека всички видим красотата, която създавате!

Ето и моите две картички за вдъхновение, създадени и почувствани!


Ле

А това е наградата, която Ле дава.



Крайният срок е 12,30 в събота 17 април.

Моля, участвайте само с нови картички, направени в седмицата след задаване на предизвикателството.

Все още имате време да участвате в Картичкофурийско предизвикателство № 11 Празнична картичка. За него крайният срок е 12,30 неделя 11 април.

4 коментара:

~Gery~ каза...

Чудна тема, Ле!Хем креативна, хем неизискваща солиден набор от материали и е достъпна за всеки, стимулирайки човек да направи нещо наистина свое!

Unknown каза...

Ах, ти! Чела си ми мислите, Ле! От колко време се каня аз да ви предизвикам със същото :). Но нищо кой превари... знаеш. Ще участвам с удоволствие!

kenli каза...

Здравейте картичкофурии! Аз съм от новите - от 1 месец се влюбих в техниката Квилинг и не спирам да майсторя разни нещица и да радвам хората около себе си.Не претендирам за оригиналност и майсторство, защото все пак съм начинаеща и работя с подръчни материали. В моя град няма възможност за закупуване на необходимите неща за картичките.Така, че ще се радвам, ако само сте ги харесали!
Благодаря Ви, че Ви има!!!
Деляна Иванова

Картичкофурии каза...

Деляна, много ми е приятно, че сте харесяли блога и искате да участвате в предизвикателството. Картичките ви са много хубави и това, че нямате много материали ги прави още по-хубави.
Ако желаете можете да се присъедините към нас и в бг-мамма, където в подфорум Хоби има тема, в която пишат голяма част от учасниците тук.

За съжаление вашите картички и тази на Дани не могат да участват в жребия на предизвикателствата, защото са направени преди датата на пускане на предизвикателството. Ако искате да спечелите наградата на Ле имате още доста време, за да направите нещо ново.
Ще се радвам да покажете новите си творби.