5 април 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 10 - Обзор

Честит Великден!

Пожелаваме ви да сте много здрави, радостни, креативни и дните на всички ни да са по-светли и щастливи!

Предложенията ви за предизвикателството ни по случай Цветница бяха цветни, прекрасни, нежни, пищни, разцъфващи и от някои дори можеше да се долови аромата на цветята... Станали сте толкова добри, че наистина е трудно човек да си избере фаворит. Но победителят е един и това е:

Milenka!



Розата й е толкова красива и нежна, изпипала е всяко детайлче до листенцата, бодлите, а начина, по който представи картичката си беше толкова емоционален и всичко много ни хареса!

Честито на milenka и моля те пиши ни на sales@2elshi-shop.com името, адреса и телефона ти, за да можем да ти изпратим наградата.

А на всички останали – Браво, страхотни сте! И весело изкарване на празниците!

От екипа на Двете елши

Честит празник и от мен, Ivolina.
Честито на Миленка, за заслужената награда. Розата и наистина е прекрасна.
Огромни благодарности на екипа на Двете елши и с нетърпение ще очакваме тяхното ново предизвикателство на 30 април. А вие не забравяйте да посещавате магазина им.
Благодаря на всички за участието.
Много се извинявам, но слайдшоу няма да има тази седмица.
Съжалявам и за закъснението, но имам големи проблеми с интернета, който ползвам и не успявам да го кача.
Все пак успях.
Това са всички участвали в предизвикателството картички.

Имате време и да участвата в Картичкофурийско предизвикателство № 11 Празнична картичка Крайният срок е 12,30ч в неделя 11 април.
Картичкофурии продължава да търси желаещи да задават предизвикателства. Ако вие сте такъв, то моля пишете на имейла на блога.

2 коментара:

Chiges каза...

С нетърпение очаквам всеки път слайда :). Прекрасни картички! И за мен би било много трудно да избера победител, но картичката на Миленка е наистина страхотна. Честито, Миленка!

Milena каза...

Страхотен Великденски подарък:)!Благодаря ви момичета,че избрахте моята картичка!Поздрави на всички участници,защото картичките ви бяха страхотни!