Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 7 - Как да си направим салфетка или рамка с ъглов пънч

Как да намерим ново приложение на ъгловите пънчове ни учи Картичкофеята Адриана Салева . Тя подготви за нас урочето за Тема 7 от Лятна Карти...

27 февруари 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 5 - Обзор

Приключи и петото Картичкофурийско предизвикателство - Картички без цветни хартии. В него участвата 25 картичкофурии с 46 картички. Благодаря на всички за участието и за прекрасните картички, които сте направили и показали.

Сега е момента да се определи победителя в това предизвикателство. Според Рандом орг използван от Мързеланче, победителят е номер 14.

Тъй като всяка добавена картичка се брои за участие, то победителят е Magi.

Поздравления Magi ти си Картичкофурия на седмицата. Доколкото виждам все още нямаш блог, но все пак можеш да използваш банера в албума си, ако жалаеш.
Ти печелиш и наградата изненада на Мързеланче. За да я получиш те моля да напишеш пощенският си адрес на имейла, който е даден в лявата колона на блога.

Тук можете да видите всички картички на участвалите в предизвикателството.
Позволих си да надпиша тези, които нямаха подпис, за да се вижда коя на кого е.
video

Не забравяйте да участвате и в новото предизвикателство, което е спонсорирано от Двете Елши.
Картичкофурийско предизвикателство № 6

0 Comments: