8 февруари 2010 г.

КФП № 3 Любовта е навсякъде

Макар че зимата не дава признаци да отстъпва и навън да е мрачно и студено тази седмица е седмицата на любовта. Тя е навсякъде около нас и в неделя е денят, в който всички празнуват Свети Валентин денят на влюбените и на любовта.
Това е и заданието тази седмица.
Картичкофурийско предизвикателство № 3 Любовта е навсякъде
Картичката, която трябва да направите тази седмица е за това как вие виждате любовта. Като допълнително условие, защото както се оказа аз пускам само трудни предизвикателства, та да усложня и това на вашата картичка трябва да има само едно сърце.
Това е моята картичка, която би могла да послужи като вдъхновение.


Ако пък считате, че Свети Валентин не е вашият ден, но все пак искате да участвате то вашата задача, ще бъде по-сложна. Картичка за отбелязване на един от най-българските празници - Трифон зарезан.

Срокът за направата на картичката е една седмица, т.е. 15 февруари.

Обзорът на картичките за предишното предизвикателство ще бъде написан утре. Обезателно елате да видите всички сътворени красоти и да разберете кой получава наградата на седмицата.
Пропуснах ли да кажа. Ще има малка награда за един от участниците, избран по случаен принцип.
Знам, че правите картички не за награда, но пък е хубаво човек да получи нещичко. В този ход на мисли ако жалаете да станете спонсор или да пуснете предизвикателство в този блог можете да пишете на имейла, който е написан в лявата колона на блога.

Този пост ще стои закован най-отгоре до петък, когато ви каня отново. Защо по подробно можете да прочетете в поста под този ТУК

Открих нов вид програмка за поставяне на линкове. Различното този път е, че трябвад а напишете и имейл адрес. Можете да не се притеснявате вашият имейл няма да се вижда на страницата, където са линковете.

9 коментара:

Irena каза...

Здравейте, направих своята картичка за предизвикателството, може да я видите на http://fiferutka.blogspot.com/2010/02/2_08.html

Rony каза...

Деси, чудесно предизвикателство, колкото и да не го харесвам този празник,ми става някак мило и ... розово, така настроението се покачва. Този път се наявам да успея да се включа. Толкова много ми се твори, но сега имам много други задачи, дано да успея!!!

Картичкофурии каза...

Благодаря Рони. Надявам се да успееш да направиш още една от твоти красоти.
fiferutka чудесна картичка. Писах и в блога ви.

Anniesartbook каза...

Аз днес ще работя и по двете предизвикателства, много хубава тема си избрала и ограничението само за едно сърце е повече от интересно! Аз например искам трудни предизвикателства! :-) Така е по-интересно!

Анонимен каза...

Не обичам св. Валентин, защото мисля, че цялата показност е излишна, може да обичаш някого и без да облепиш всичко в червени или розови сърца. Но ме предизвикахте- дори да не харесвам празника, да успея да пресъздам своето усещане за любовта. Ето и моята идея- любовта е да споделяш- да споделиш чувствата си, мислите, как виждаш света,а понякога да споделиш и... един пуловер:)
Билба

Mariya каза...

Здравейте, писах коментар, но той се появи не на точното място. Затова се извинявам, че ще го напиша пак.И разбира се поздравления за блога. Трите картички, който съм направила за Свети Валентин може да ги видите тук.
http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338513

http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338614

http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338615

~Gery~ каза...

Много са нежни и трите, Мария! :)
Поначало има възможност да добавиш самите линкове в поста, като натиснеш малкото бутонче Add your link, за по-голямо улеснение и прегледнеост. :) Пробвай, лесно е!:)

Creative каза...

Мария, видях изумителни неща! Цигулката, телефонът, бебешката количка са просто уникални!

Milena каза...

Здравейте,бих искала да се включа в третото Ви предизвикателство,надявам се да не е късно:)Освен това представям картичка за Трифон Зарезан,нямам блог и публикувам линкче към снимка на картичката:http://picasaweb.google.bg/milenka.dim/TyjLiI#5438358758957228594 Желая хубава и творческа седмица на всички:)