Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 февруари 2010 г.

Един анонс

Искам да кажа само, че тази седмица ще има две предизвикателства.
Опитвам се да преместя предизвикателствата на Картичкофуриите в петък и затова освен това, което ще пусна днес ще има и още едно на 12 февруари петък.
Това, което ше пусна днес ще си бъде с краен срок в понеделник и тогава ще пусна пост за картичките, които ще направите по него.
Крайният срок на това в петък ще бъде следващият петък 19 февруари.
Дано да успеете да се включите и двете.
Очаквайте и представянето на нов задаващ заднието в петък.

Представям на вашето внимание и новият блог за предизвикателства стартиран от kariluis, Nana и Мързеланче Щурото предизвикателство. Обезателно посетете този блог и се включете в предизвикателството.

Картичките, които правите по предизвикателствата тук можете да включвате в колкото искате предизвикателства. Броят на картичките, с които можете да участвата също е неограничен. Колкото повече, толкова повече.

2 Comments:

арт_мама said...

Много хубави "любовни дрешки" има блога! Стана ми празнично!

Мария Ф. said...

Здравейте! Поздравления за блога! Искам да се включа в предизвикателството за Свети Валентин. Дано да ви харесат трите ми картички.
http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338513
http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338614
http://mkfilipova.snimka.bg/arts/predizvikatelstva.471722.17338615