8 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 155 - Мъжка картичка

Здравейте, от мен Анелия - http://nekezova.blogspot.com/ :-) Малко се вълнувам ,защото това е първото предизвикателство,което задавам. Много мислих каква да бъде темата и реших да е свързана с това, което аз правя най-добре, а именно Мъжки картички. Напоследък всички луднаха(в това число и аз) на тема алкохолни маркери, техники за оцветяване и т.н.затова реших темата е:

Мъжка/момчешка картичка с оцветена картинка,

като разбира се картинката може да бъде оцветена с какво имате, моливи, маркери , бои... използвайте въображението си:-) Това е от мен. Ето и няколко снимки за вдъхновение:





А това е наградата, която един от вас ще спечели:

Благодарим на Анелия за мъжкото предизвикателство!
Тя стана Картичкофурия на седмицата 142 в предизвикателството КФП "Картичка -вдъхновена от любим филм, песен или книга" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 142"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 10 май 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Все още имате време да се включите в отбелязването на нашите 3 години. Истински празник.

Каним ви на Голяма Картичкофурийска среща през април тази година. За повече подробности прочетете ТУК.





2 коментара:

Plamnito каза...

Ани, честито! Много искам да успея да се включа!

Pepi каза...

Интересно предизвикателство, ще се опитам непременно да се включа, ...Добре че не се изисква оцветяването да е само с алкохолни маркери-така нашумели напоследък-)))
Поздрави и до скоро..