17 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 154 - Обзор

Здравейте,Фурийки!
Най-накрая ми остана достатъчно време да се полюбувам на вашите интерпретации на тема любовна. Преди всичко искам да се извиня на всички 51 участника, че не успях да ви удостоя с коментар, но работната седмица беше много натоварена, а на всичкото отгоре имах да правя и нещица по поръчка и дори и вечер не ми оставаше време. Но стига съм се оправдавала. Да си дойдем на думата.Имаше няколко картички,които истински ме впечатлиха и ще си ги поздравя в отделна моя публикация. Една от тях обаче ме грабна най-много,може би защото се доближава най-много до моите творения. И това е картичката на 22 shMe



Тя ще получи моята награда,въпреки,че исках да наградя поне още 5. Но играта си е игра и победителят е един!
На останалите пожелавам да се забавляват и да четат добре условията, защото имаше много,които не отговаряха:)
Поздрави
Роси/Goldie

Благодарим на Роси за чудесното предизвикателство!

shMe ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 154 1 - 11 февруари 2013г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии влизат по реда на участие:

Румяна Борисова



Daniela Assenova




didSteF




Честито, момичета! Вие също можете да използвате специалният банер Картичкофурийско трио като добавите КФП 154  1 - 11 февруари 2013г.

Каним ви на Голяма Картичкофурийска среща през април тази година. За повече подробности прочетете ТУК.

3 коментара:

Being shMe каза...

Роси, страхотна изненада ми поднасяш тази вечер. Наистина за мен е повече от удоволствие и чест, че толкова харесван от мен творец ме отличава. Огромно и сърдечно БЛАГОДАРЯ. Благодаря Картичкофурии! Момичета всички сте страхотни, продължавайте да създавате красоти, защото това е нашият си начин да правим света една идейка по-добър. :)ххх

Villi каза...

Честито мила shMe :))) Напълно заслужена победа с една фантастична и оригинална картичка;))) Бравооо!!!:)))

DreaMe каза...

Здравейте, хехе чак не мога да повярвам, че сте избрали моя картичка - много съм хепииии. Благодаря ви! А относно банера ще ми трябват инструкции как да го добавя, че съм новичка в блоговете и нямам идея как да стане.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ