Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 януари 2013 г.

Въпроси за оцветяването с акварелни моливи с KalySto


Вие искате да използвате оцветени картинки в картичките си и да ги оцветявате с акварелни моливи. Опитвали сте, но не ви се получава. Сега е момента да зададете своите въпроси в новата тема във Форум Картичкофурии - Акварелни моливи с KalySto. На тях ще отговори KalySto/Калина, която беше гост в Картичкофурии представя... през септември 2012г.
Повече за нея и за вълшебните картички, които прави можете да прочете ТУК.

Очаквайте още нови теми и интересни неща във Форум Картичкофурии.

Януари е месецът на Картичкофурии. На 25 януари блогът става на 3 години. По този повод ние ви каним да се включите в нашият Рожден ден.
Ще има и още изненади за всички вас, нашите приятели.

0 Comments: