Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

27 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 101 "Картичка в ментов цвят"

Здравейте,
аз съм Рали от "Двете елши" и днес се пада мой ред да ви предизвикам.
Много обичам предизвикателствата с цветова комбинация. Но този път няма да ви мъча много много и ще ви дам по-голяма свобода. 
Така че ви предизвиквам да направите картичка, в която присъства цвета Мента. Не е нужно да е само той на картичката, в каква комбинация с други цветове, вие си решете, но той трябва да присъства на картичката ви, за да отговаря на изискванията. Той е толкова нежен, пастелен и романтичен, аз наистина обожавам да го използвам:)
Ето и малко вдъхновение от Интернет (източник http://www.elizabethannedesigns.com/blog/2010/01/21/retro-seafoam-mint-and-white/).
А ето какво измайсторих аз по темата:
Наградата за победителя, който ще изтегля по случаен принцип ще е това блокче хартии на Basic Grey - Лаудердейл и Пънч Черешов цвят.

Приятно забавление!
Рали


Благодарим на Рали от"Двете елши" за прекрасното цветово вдъхновение тази седмица.

Моля участвайте с НОВИ картички, направени по темата след нейното пускане.
Срокът на предизвикателството е 6 февруари, понеделник 23,59 часа.


Картичкофурийско предизвикателство № 100 - "Рожденият ден на Картичкофурии"

Днес е 100-то Картичкофурийско предизвикателство. Времето лети неусетно. Броени дни преди вторият рожден ден на Картичкофурии каква друга би могла да бъде темата освен Рожден ден. Много искаме направените от вас картички да са поздравление за нашият празник и искаме да ви помолим с тях да участвате само в това предизвикателство.

Авторът на най-страхотната картичка ще получи титлата "Картичкофурия на седмицата" и специалната двойна награда.
Прекрасен комплект хартии предоставен от Картичкофурии:


и в добавка
ваучер на стойност 15 лв предоставен от от "Двете Елши".

Благодарим на Рали и Ем от "Двете Елши", които са първите приятели на Картичкофурии. С тях ни свързва особената връзка на общото начало и две години успешни съвместни инициативи. "Двете Елши" е първият онлайн магазин за нашето вълшебно хоби в България.
Можете да откриете тяхното уютно местенце и на адрес гр.София ул. Юрий Венелин 27. Там освен да се срещнете с двете чаровни и усмихнати Елши можете и да се включите в провежданите от тях работилнички.

Картичката трябва да е Нова, публикувана след пускането на темата. Краен срок 23,59 ч. в понеделник 23 януари. Само за картичките в това предизвикателство важи условието да не участват в никакви други български или чужди предизвикателства.

В това предизвикателство ще има и още един победител, който ще бъде изтеглен на случаен принцип сред всичките участници.
Неговата награда е специално подготвена от Юлето - July Art.

July Art е магазинче, в което можете да откриете чудесните картички, букети, албуми и въобще красиви ръчно изаботени подаръци от Юлето и нейният екип. Намира се на адрес гр Варна, ул. Д-р Басанович № 8. July Art провежда и уроци и работилнички за малки и големи.

Това юбилейно предизвикателство е част от януарското отбелязване на Рожденият ден на Картичкофурии.


Включете са в нашето 99-то Картичкофурийско предизвикателство Приятелство. То също е част от нашият празник този месец и един от вас ще спечели голяма награда. Краен срок 23,59 ч. в понеделник 16 януари.Очаквайте още изненади от нас през този месец ...

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.