Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

27 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 100 - "Рожденият ден на Картичкофурии"

Днес е 100-то Картичкофурийско предизвикателство. Времето лети неусетно. Броени дни преди вторият рожден ден на Картичкофурии каква друга би могла да бъде темата освен Рожден ден. Много искаме направените от вас картички да са поздравление за нашият празник и искаме да ви помолим с тях да участвате само в това предизвикателство.

Авторът на най-страхотната картичка ще получи титлата "Картичкофурия на седмицата" и специалната двойна награда.
Прекрасен комплект хартии предоставен от Картичкофурии:


и в добавка
ваучер на стойност 15 лв предоставен от от "Двете Елши".

Благодарим на Рали и Ем от "Двете Елши", които са първите приятели на Картичкофурии. С тях ни свързва особената връзка на общото начало и две години успешни съвместни инициативи. "Двете Елши" е първият онлайн магазин за нашето вълшебно хоби в България.
Можете да откриете тяхното уютно местенце и на адрес гр.София ул. Юрий Венелин 27. Там освен да се срещнете с двете чаровни и усмихнати Елши можете и да се включите в провежданите от тях работилнички.

Картичката трябва да е Нова, публикувана след пускането на темата. Краен срок 23,59 ч. в понеделник 23 януари. Само за картичките в това предизвикателство важи условието да не участват в никакви други български или чужди предизвикателства.

В това предизвикателство ще има и още един победител, който ще бъде изтеглен на случаен принцип сред всичките участници.
Неговата награда е специално подготвена от Юлето - July Art.

July Art е магазинче, в което можете да откриете чудесните картички, букети, албуми и въобще красиви ръчно изаботени подаръци от Юлето и нейният екип. Намира се на адрес гр Варна, ул. Д-р Басанович № 8. July Art провежда и уроци и работилнички за малки и големи.

Това юбилейно предизвикателство е част от януарското отбелязване на Рожденият ден на Картичкофурии.


Включете са в нашето 99-то Картичкофурийско предизвикателство Приятелство. То също е част от нашият празник този месец и един от вас ще спечели голяма награда. Краен срок 23,59 ч. в понеделник 16 януари.Очаквайте още изненади от нас през този месец ...

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

10 Comments:

Diana said...

Честит Рожден Ден!!! :)))

Katya Kovacheva said...

Към Картичкофуруу: Момичета, явно съм пропуснала условието, че картичката, която участва в предизвикателтвото ви "Рожден ден", не трябва да участва в други предизвикателства. Затова, искам да ви помоля да изтриете или да не вземате под внимание моето учасие 33.Katya Kovacheva.
Надявам се да успея да се включа в картика, направена специално за вас!

Картичкофурии said...

Кате, не се притеснявай, случва се на всеки.Това условие си позволихме да сложим само за това, конкретно предизвикателство, защото е много специално за нас:).
След малко ще публикувам така или иначе удължаване на срока до петък,27 януари, 23.59 часа.
Ще имаш достатъчно време надявам се за да се включиш.
Всеки може сам да изтрие собственото си участие - до името си ще видиш едно хиксче , от него се изтрива.

vilini said...

Направо изтръпнах.И аз като Катето съм допуснала пропуск в условието на предизвикателството - картичката да не участва в други предизвикателства.Най-лошото е, че не виждам х до името си.Какво да направя
Виолета -vilini

Картичкофурии said...

Аз ще я изтрия, няма проблем.По принцип трябва да го виждаш,само при твоето име.
Има още цели 5 дни за да се включиш.

Katya Kovacheva said...

Благодаря, момичета, грешката е поправена :) Разбира се , че рожденния ден е най-важен, така, че напълно подкрепям вашето условие! Сега остава да ви направя картичка :)

vilini said...

Благодаря. Дано успея да направя картичка зя толкова хубав рожден ден.
Виолета

Te4eto said...

Според мен рождения ден е днес и затова"
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАРТИЧКОФУРИИ!

Христина Иванова said...

Честит Рожден Ден!!! :)))

Viliana said...

Честит Рожден Ден!!! Продължавайте със същият дух, нестихваща енергия и безкрайно вдъхновение!!!:))))