10 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 70 - " Море"

Предизвикателство МОРЕ!
Дойде дългоочакваното лято!
Всички си мечтаем за почивка -слънце, плаж, море...
Новото предизвикателство, зададено от Greta's Art тази седмица ще ви помогне да се пренесете на плажа, да поплувате в морето, да починете на сянка.
Темата, която избрахме за вас е МОРЕ!
Направете морска картичка, участвайте и спечелете нашата награда!
Авторът на избраната от нас картичка ще получи специална кутия с морски изненади (екзотични миди, рапанчета, морски звездички, комплекти декоративни фигурки, рачета и дървени лодки)
А ето и нашето морско вдъхновение, реализирано от Ели:



Благодаря на Грета и Greta’s Art за поредното актуалното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 20 юни, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.



Няма коментари: