Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

11 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 68 - Обзор

Здравеите, дами!
Ето че дойде време за награди! Тези дни всички твориха неуморно и имаше много прекрасни кандидати за първото място. Но победителят е един и тази седмица това е CraftDiva, която впечатли всички с прелестната картичка-рокличка, която е сътворила!


Честито и ще очакваме мейл на sales@2elshi-shop.com, за да получиш наградата си.
Много слънчеви дни и много усмивки от мен
Ем


Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.

CraftDiva, освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 68 20 - 30 май 2011г.


В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:

ЦветиGreen-Eyed GirlDN boutique


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 68 20- 30 май 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Няма коментари: