6 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 98 " Последната за годината"

С последното за тази календарна година предизвикателство Картичкофурии Ви пожелава весело изкарване на предстоящите светли празници!
Надяваме се, че всички картичофурии са слушкали много прз годината и Дядо Коледа ще им донесе, всичко, което са си пожелали хохохохохоохохохо!


Нима е два дни преди Коледа и десетина преди Новата година?!

Отдавна трябваше да сме привършили с майсторенето, но може би ви е останало още нещо мъничко, което не сте направили? Някое парти на което са ви поканили току що и трябва да зарадвате домакините? Или някой приятел, който скоро има рожден или имен ден?

Идеята е да направите една последна мъничка картичка и да я украсите подобаващо! Хубавото е, че при малките картички можете да използвате всякакви останали парченца хартии или други и нещица. А от нас - да прекалите с коледните усмивки и да се радвате на подаръци като малки деца!

Както обикновено, пускайте линковете си до 6 януари 2012г.,петък,23.59 часа
Наградата ще бъде дадена на избрана от нас картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е ваучер за покупки от нашето магазинче на стойност 15 лв.

Ето малко вдъхновение от нас:

Ем

Светла

Гери


Кали

Вели



Весели празници!

Кали

Благодаря на екипа на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 6 януари, петък.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.




Няма коментари: