Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

4 декември 2010 г.

Нов продукт за съхранение на линкове - стъпка по стъпка.

Кликвате върху бутона Click here to enter.

Зарежда ви нова страница , в която се поставя линка.Ето стъпките:

1. Link it to: в това поле копирате адресът на вашият линк.

2.Caption or Title: в това поле пишете вашето име/никнейм

По опита на Лара се установи, че не приема кирилица!

3. Your email: Пишете вашият мейл.

4. Наискате бутона From web

След тази стъпка ви зарежда страница за избор на изображение от вашият блог, по същият начин беше и при старият Линки.Избирате изображението , което искате да се вижда.

След като натиснете върху избраното изображение зарежда вашата снимка в малка програмка, в която можете да коригирате размер, да я завъртите и прочие.

Натискате бутона OK

Линкът вече е качен.

3 декември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 44 - Картичка с Елхичка

И тъй днес е 44-то предизвикателство, преди време на 24 един човек написа:

Здравейте от мен Гери - ~ Spring Fairy ~.
Май се оказва, че за мен числото 4 е щастливо... Навремето задавах 4-тото Картичкофурийско предизвикателство и сега отново на мен се пада удоволствието да задам и 24-тото. Тъй както е тръгнало, очаквайте ме и за 44-тото ...:)

А когато става въпрос за предизвикателствата аз гоня до дупка, който се е записвал и задавал знае;). Та затова днес 44-то го задава отново Гери - ~ Spring Fairy ~.

Привет мили Картичкофурийки! :)
Тази седмица аз ще съм Орисницата на темата за предизвикателството. Тъй като декември вече почна, а това е сигурен знак, че празниците са съвсем близо, си мислих, че няма по-емблематичен символ за Коледа и Нова Година от Елхата. :) Онзи ден гледах по новините как няколко елхички в София вече светнаха, а предполагам, че и в другите градове е така. Затова ще Ви предизвикам да направите картичка с Елхичка/ Борче върху нея. :) Може да не е само една, може да са няколко, може да са в десена на хартията, която използвате, на картинката или като декорация някъде по картичката Ви, стига да е елхичка, а не само клонче. :)

Ето и една семпла картичка за вдъхновение от мен. :)


И тъй като празниците са свързани с подаръци, а не награди, реших, че този път наградения ще бъде на случаен принцип, а ето това е наградата:


5 листа коледна хартия с големина 8х8 инча.
Листче със стикери за подаръци.
2 бр сини панделки, за да вървят в тон с красивите хартии.
1 Unmounted Rubber Stamp на Sugar Nellie.

Хайде запретвайте ръкави и с удоволствие ще чакам да видя какви красиви картички ще сътворите.

И тъй хайде на елхите. Благодаря на Гери за чудесното предизвикателство. Наистина моят детски спомен от времената, когато нямаше Коледа е от украсената елха, която грееше с прекрасните си и много лесно чупещи се в несръчните ми детски пръсти играчки.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 13 декември, понеделник.
Слагам нов продукт за съхранение на линкове. Моля ако имате проблеми с включването да пишете на мейла или на скайпа ми desita_vr. На него се дължи и удължаването на срока за участие. Няма възможност за нагласяне на часа.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.Все още имате време да се включите в предизвикателството Цветна комбинация на Двете Елши. Крайният срок за него е 12,30ч в понеделник 6 декември.

Наближава Коледа. Нека продължим традицията и да следваме коледния дух. Включете се в Картичкофурийска Коледа - размяна на ръчнонаправени картички.

Новият продукт за съхранение на линкове - стъпка по стъпка.

Добавете картичката си тук:
This linky list is now closed.