Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

28 декември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 46 - Обзор!

Приключи Картичкофурийско предизвикателство № 46 - "Таг/Етикет" на Kukuletka - I love quilling
Вземаме предвид направения коментар от Марта и включваме и нейният таг, с който участията в предизвикателството стават 47.
Извиняваме се за проблема с Линкито.Затварянето е станало по независещи от нас причини.

Ето какво ни написа Kukuletka:

Здравейте,милички фурийки!
Благодаря Ви от сърце за участието в моето предизвикателство.Съжалявам,че много от вас не се включиха заради вълненията около Най-светлия празник Коледа.Изборът е труден за мен и реших,че най-добре е да завъртим машината.
И победителят е


Честито на Cveti!Благодаря на Kukuletka за прекрасното предизвикателство.
Cveti!, честито!
Освен наградата на Kukuletka ваучер за прекрасният магазин Greta's Art ти си Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №46 17-27 декември 2010г. За да си получиш наградата те моля да напишеш адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийско Трио избрано от Картичкофурии тази седмица се нареждат по реда си на участие:

Yanina


rumilina


Bilba


Честито, момичета, можете да използвате специалният банер "Картичкофурийско трио".


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Каним ви да се включите в Картичкофурийско предизвикателство № 47 - "Празнична картичка" на Двете Елши.Крайният срок за него е 22.59 часа в петък 7 януари .

3 Comments:

Лилия said...

Благодаря ,касиви са

kukuleta said...

Още веднъж благодаря на участвалите и се надявам да няма сърдити.
Честито на Cveti!

Florilea said...

Много съм щастлива, че печеля, това наистина е Коледен късмет!
Нямам думи да изразя радостта си, затова ще кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!