30 декември 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 12

Време е за последният за тази година Картичкофурийски дебют.
Посрещаме с Добре дошли:

Стела участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43"Цветна комбинация" на Двете Елши.
Това е нейният блог "I Love Making Things"
Kalinceto участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство № 43"Цветна комбинация" на Двете Елши.
Нейните картички можете да видите ТукVeni участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Black rose"

Julka участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.Lidiq Kostova участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Quilling-liva"Danina участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателството 44 "Картичка с Елхичка" на Гери - ~ Spring Fairy ~.
Нейният блог е "Закъснели мечти"alex1701 участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 46 "Tag/Etiket" на Кukuletka .
Това е Aлбумът в Snimka.bgMarta участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 47 "Празнична картичка" на Двете елши.
Това е нейният АлбумAlly участва за първи път в Картичкофурийско предизвикателство 47 "Празнична картичка" на Двете елши.
Нейният блог е "Scrapbooking with Ally".
Благодаря ви за участието в предизвикателствата на Картичкофурии и искрено се надавям да продължите да участвате в нашите предизвикателства.

Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 01-31 декември 2010 към него.


КартичкофурииВ Картичкофурийският дебют за тази година дебютираха 86 картичкофурии!
Пожелаваме си на прага на Новата година още повече нови участници в нашите предизвикателства и все повече хора привлечени от това прекрасно хоби.

Няма коментари: