28 август 2023 г.

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА - 14-15 октомври 2023 г. хотел "Родопи" гр. ХасковоДВАДЕСЕТ И ПЪРВА НАЦИОНАЛНА

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

14 - 15 ОКТОМВРИ

хотел "Родопи" гр. ХасковоИде есен, колкото и да не ни се иска, но пък тя иде с нашата есенна среща, на която ви каня да се съберем отновно на сладки приказки и вдъхновение.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за присъствие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел "Родопи", а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 14 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на участниците в срещата. За вечерята ще бъде пусната допълнителна публикация и форма за записване. Следете блога и групата.
Записването за срещата за тези, които ще използват настаняване в хотел "Родопи" продължава до 8 октомври.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Десислава Жейнова.

1 коментар:

jeux machines à sous gratuites каза...

Thanks for taking the time to educate us on this subject