2 февруари 2023 г.

Картичкофурийско предизвикателство 440 'Вино"

Дойде месецът на любовта и виното и e време те да станат основна тема на творбите ни.
Към всички нас предизвикателство отправя Ralitsa Pehlivanova, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 438 "Зимна приказка" на Даниела Нановска.

„ Виното е едно от най-цивилизованите неща в света и едно от най-естествените, което е било преобразено до най-голямото съвършенство и предлага голямо богатство от удоволствия и забавления, повече от всяко друго познато сетиво.” - е казал Ърнест Хемингуей.
В месеца на виното Ви предизвиквам на тази тема , като пожелателен елемент от картичката нека бъде напукан ефект.

Наградата за избраният от нея победител ще е изненада. Спонсор на предизвикателството е Руми Борисова - онлайн магазин Хоби свят.
В магазина можете да откриете всичко, каквото ви е необходимо за декупаж, картички, албуми и други ръчно изработени неша. Посетете линка и намерете разнообразни материали и изкушения за малки и големи.
Наградата на спонсора ще е ваучер за 30лв от магазин Хоби свят

Вдъхновения по темата "Вино" създадоха картичкофеите:Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 март 2023г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: