10 януари 2023 г.

Картичкофурии представя ... Ирена Христова

На рубриката Картичкофурии представя гостува една много талантлива  дама, създаваща прекрасни творби. Следя нейната група от известно време и всеки път откривам интересни и полезни неща. Много се радвам, че тя се включи в нашите предизвикателства и стана победител в Картичкофурийско предизвикателство 437 "Да изцапаме ръчички - техника микс медия".. Запознайте се отблизо с Ирена Христова и не пропускайте да участвате в предизвикателството, което тя отправя към нас - Картичкофурийско предизвикателство 439 "Ново начало"


1. Представете се и разкажете нещо за себе си?

Здравейте, казвам се Ирена Христова и съм администратор на групата Нашите скрапбук творения. На 48 години съм и съм от град Враца. Живея и работя в Испания вече 17 години.
2. Какъв ви е ника и от къде произлиза?
 Нямам ник. 
3. Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
 Нямам блог. 
 4. Oт кога правите картички и как започнахте?
 Картички правя от 2005г., но по-често правя албуми. Започнах съвсем случайно. Трябваше ми подарък за един повод. Имах под ръка ножица и хартия, цвете изкуствено и реших до спретна нещо набързо, но по-важното е че го усетих отвътре, иначе нямаше да се наема и така стана всичко! 
 5. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?
 Хобито за мен е релакс, време за мен (откраднато), почивка от всичко в ежедневието, което така или иначе е натоварено достатъчнто. 
 6. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?
Всички материали са ми любими, но най-обичам мукава, с нея мога да направя чудеса. Набавям материали от физически или от онлайн магазини. 
 7. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички?
 Стилът, който предпочитам е миксмедия. Почти винаги в мой проект, независимо картичка или албум присъства някакъв елемент (гипсов, метален) и т.н. 
 8. Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили?
 Винаги, когато имам време, даже и по време на кафе бих сътворила нещо. Всеки миг го превръщам в творба, така си почивам. 
 9. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете.
 Разказах по-горе за нея. Беше спешно да се направи нещо, взех ножица и хартия и така стана, усетих че мога. 
 10. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте. Покажете я ако желаете.
 Много са картичките и поводите също. Нямам любима, всички са специални за мен.
 11. Вашето мнение за КФ и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали (по желание)?
 Интересен блог, може би единствен за България,участвам с желание. Благодаря, че ви има. Продължавайте да ни радвате.

Няма коментари: