1 юни 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 434 "Нека да е лято"

Дойде юни и лятото е на прага ни. Вече може да се усети аромата му, а във Варна вече ходят на плаж.
На лятна тема е и предизвикателството, което отправя към насMaria Gancheva, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 432 - "Пъстра пролет" на Станислава Георгиева:
Здравейте!
Искам да изразя моите най-искрени благодарности на екипа на Картичкофурии за това, че все още поддържа блога, вдъхновява и ни предизвиква да творим и да се развиване! Да общуваме помежду си и да създаваме красота!
Благодаря на Станислава Георгиева за прекрасната награда и чудесното предизвикателство!
Наградата от мен ще бъде ваучер на стойност 20 лв от Крафт нещица и шепа ръчноправени от мен цветя от плат.
Пожелавам ви много вдъхновение и успех!
MarieRaly
Мария Ганчева

Спонсор на предизвикателството е магазин "Хела".
Магазин "Хела", в който можете да намерите много и разнообразни материали за скрапбукинг и изработката на бижута може да посетите в Стоков базар Илиенци и на онлайн адрес - http://хела.com/

Сега е моментът да се възползвате от лятното намаление, което предлага магазина - Лятно намаление.

Победителят на спонсора получава ваучер за 30лв за материали от магазин "Хела".

Лятно вдъхновение ни предлага картичкофеята:
Искало ли Ви се е да съхраните и покажете някои от личните си снимки по нестандартен начин? Ето това е моят-Фамилен арт журнал. Нещо като албум, но не съвсем. Всяка страница е различна, носеща настроение и вдъхновена от снимката, която е на нея. За лятната тема на Картичкофурийско предизвикателство 434 избрах снимка, която направих преди 2 години в Тюленово.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юли 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: